22/11/19 - 22:52h

Đoković: Bol nas zbližava, ovi momci nisu kolege već porodica

 


Srpski teniser Novak Đoković rekao je da porazi poput današnjih još više zbližavaju tim.


Foto: Teniski Savez Srbije

Ovo će biti poslednji put da članovi tima koji su 2010. osvojili Salataru igraju zajedno, jer se Janko Tipsarević oprostio od teniske karijere. Đoković je istakao da će igrati za državni tim kad god bude mogao.

– Lično, trudiću se da igram kad god budem mogao. Ova nedelja u kalendaru je nezgodna, opterećuje, ali sa druge strane, ne postoji osećaj koji može da se meri sa ovim. Ne govorim to samo zato što sam ovde sada, to kažem svima i iskreno. Ja sam imao sreću da osvojim sve najveće turnire u istoriji ovog sporta, na tome sam jako zahvalan, ali ne postoji osećaj kao igranje u ovom timu za Srbiju. Stvarno ne postoji, iskreno. I onaj veseli osećaj, pozitivni, i ovaj negativni. Bol i patnja su tu, emotivni smo, stalo nam je do predstavljanja zemlja i između sebe. Ovakvi trenuci činiće nas još prisnijim i još bližim. – rekao je Novak i dodao:

– Ovi momci su familija – nisu ni kolege ni prijatelji, već porodica. Drago mi je što postoji motivacija i inspiracija kod Filipa i Ducija da budu predvodnici narednog talasa, imamo i Kecmanovića i Đerea, nismo u lošoj situaciji posle ovog kvarteta. Imamo kvaliteta da se takmičimo na najvišem nivou.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Vesti


Komentari: 1

 
Salko November 23, 2019 Odgovori

Pa to su samo vasa braca koja su vas z…….
Samo naprijed u nove pobjede.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.