12/05/14 - 08:50h

Đoković bez zavoja na zglobu trenirao u Rimu (video)

 

Naš najbolji teniser Novak Đoković oporavlja se od povrede zadobijene na mastersu u Monte Karlu. Već nekih desetak dana naš as nema bolove, koji su mu zadavali dosta problema u završnici pomenutog turnira. Zbog njih je propustio i turnir u Madrid, ali je, po svemu sudeći, spreman da pruži maksimum na turniru u Rimu, koji je počeo u glavnom gradu Italije. Na fotografijama sa tviter profila jedne italijanske novinarke jasno se vidi kako Đoković više nema zavoj na desnom zglobu, ali da ipak nosi zavoj na levom laktu. Na drugoj fotografiji vidi se kako naš teniser pokazuje obožavateljima da će sve biti u redu sa njegovim laktom.

Djokovic trenirao u Rimu 1

Djokovic trenirao u Rimu 2

“Sada sam dosta mirniji kada je stanje mog ručnog zgloba u pitanju i znam da sam sada dosta spremniji da igram nego što sam to bio pre nedelju dana”, rekao je Đoković nakon treninga sa Stanislasom Vavrinkom, koji je privukao nekoliko stotina obožavalaca na stadion Pjetranđeli.

Koliko ovakve povrede, ukoliko se ne saniraju propisno, mogu biti opasne najbolje govore primeri Del Potra i Davidenka, koji već duže vreme vuku ovu povredu. Nole se odlučio da pauzira jedno vreme, kako bi se potpuno oporavio, što se na osnovu ovog snimka čini kao pravi recept.

Đokovića u drugom kolu Rima čeka češki veteran Radek Stepanek. Ujedno, moguće je da će sa tribina podršku našem teniseru davati oba njegova trenera. Za sada je sigurno da će Beker biti na tribinama teniskog kompleksa u Večnom gradu, dok bi se Vajda mogao eventualno mogao pojaviti, pošto je već planirano da obojica budu u Đokovićevom timu na Rolan garosu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, ATP trka, Novak Djoković, Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.