14/04/15 - 13:22h

Đokolife: Novak pokrenuo novi biznis?

 

Dobro nam je poznato da je već duže vreme najbolji teniser sveta Novak Đoković na posebnom režimu ishrane i da se hrani isključivo namirnicama bez glutena. Novak je, navodno, pokrenuo proizvodnju hrane bez glutena, a proizvodi su simbolično nazvani Đokolife.

Djokolife keks bez glutena

Djokolife keks bez glutena

U pojedinim prodavnicama u Španiji i Italiji pojavio se keks sa likom najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića. Đokolife keks i energetske pločice oduševili su kupce u radnjama na čijim su se rafovima našli ovi proizvodi. Naravno svi proizvodi su bez glutena.

Iako je prodaja, sigurno, dobro krenula, Đoković se nije oglašavao da potvrdi ili demantuje da su proizvodi zaista ‘izbačeni’ u prodaju sa njegovom dozvolom. Ukoliko se ispostavi da neko samo koristi lik i ime najboljeg svetskog tenisera, pretpostavljamo da neće dobro proći.

Fanovi širom sveta već uveliko diskutuju o tome da li čuveni srpski teniser ima veze sa proizvodnjom ovog keksa, a ono zbog čega najviše sumnjaju jeste Novakov navodni potpis na ambalaži proizvoda, koji ni ne liči na njegov pravi. Šta vi mislite?

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.