24/11/11 - 22:40h

Tipsarević bolji od Novaka u Londonu

 

Janko je zabeležio svoju prvu pobedu protiv Novaka na Mastersu u Londonu. Početak je bio na strani Novaka, kada je svako pomislio evo ga onaj Novak sa početka sezone. Janko se probudio u drugom setu, u trećem dodao gas i pobedio rezultatom 2:1 u setovima. Ovim rezultatom nazalost su se oboje oprostili od ovog turnira jer je Berdih pobedom nad Fererom(2:1 u setovima) obezbedio sebi plasman u polufinale pored Ferera iz ove grupe.

N. Djoković633
J. Tipsarević366


httpvh://www.youtube.com/watch?v=ABKk8fTotxI

Njihov medjusobni duel je sa jedne strane mnogo bitan za obojicu, dok sa druge strane može da ne znači ni jednom ni drugom ništa ta eventualna pobeda. Da pojasnimo.

Ukoliko Novak pobedi, sve to može biti uzaludno ukoliko Berdih pobedi Ferera, a set količnik ne bude na strani našeg tenisera. Druga varijanta je pobeda Tipsarevića koja takodje nema značaj ukoliko Berdih pobedi.

Janko i Novak

Ukoliko Novak pobedi, a Berdih izgubi, situacija je jasna Novak ide dalje. Dok ukoliko Berdih izgubi, a Janko pobedi, dolazi do zatvorenog kruga gde će odlučiti set količnik koji bi pri bilo kojoj pobedi Janka nad Novakom i bilo kog poraza Berdiha doneo upravo Tipsareviću polufinale!

Ukoliko pogledate sve ove kombinacije koje su moguće, nemoguće je odoleti ovom direktnom prenosu! Budite uz nas jer pobednik ovog meča će sigurno biti jedan Srbin, a i nadamo se da će ga ta pobeda odvesti u polufinale!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Direktan prenos, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Masters u Londonu, Novak Djoković


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.