28/01/12 - 16:30h

Djoković- Nadal live prenos – Gledajte direktan prenos (09:30)

 

Ostalo je još nekoliko sati do tako čekanog finala Australian Opena. Od 09:30, 29 januara finalni meč u muškoj singl konkurenciji igraju Novak Đoković i Rafael Nadal. Direktan prenos ovog spektakularnog finala možete pratiti na našem sajtu!

Live prenos počinje za


[ad#bet365-480×60-tennis-live-betting-banner]

Novak Đoković je na korak od odbrane titule iz 2011 godine na turniru u Melburnu. Uvereni smo da ste pratili polufinalni meč izmedju našeg tenisera i Endija Mareja i da ste „jedva preživeli“ tih skoro 5 sati fantastičnog tenisa. Novakova igra je bila na visokom nivou, ali moramo priznati, bilo je i padova. Nas ipak najviše zabrinjava je da li će Đoković imati svežinu i snagu da izdrži i nalete Nadala u finalu?


Djoković- Nadal Vimbldon


Sa druge strane, Nadal je isto imao dugačak meč protiv Federera, ali ako ništa drugo onda je taj meč bio kraći za jedan set, što može puno da znači. Uz to Španac je svoj polufinalni meč odigrao i dan ranije od Novaka, tako da je imao i dan više vremena da se odmori i pripremi za sutrašnje finale.

Nikako to neće biti lak meč ni za Novaka, ni za Rafu. Očekujemo da i u ovom meču bude dosta trčanja, dosta lepih poena, a i sigurno veliki broj grešaka. Naš želja za ovaj meč je da: Nadal više trči zbog toga što ga Novak primorava na to; da Novak osvoji dosta lepih, a i manje lepih poena i da Rafa napravi više grešaka od našeg tenisera.

Ukoliko se naše želje ispune, imamo utisak da i vi imate slične želje, onda bi Novak trebao da trijumfuje u sutrašnjem finalu i narodu Srbije donese novu radost i novi pehar na koji ćemo biti ponosni!

Budite uz Tenis Uživo i navijajte za Novaka Đokovića u finalu Australian Opena!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Australian Open, Australijan Open 2012, Direktan prenos, Finale, Grend Slem, Live Prenos, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.