23/11/11 - 14:31h

Poraz Djokovica od Ferera u drugom kolu

 

Novak Djoković je poražen u drugom kolu turnira u Londonu (3:6, 1:6). Večeras je Novak bio mnogo lošiji od Davida Ferera. Najbolje po Novaka je da zaboravi ovaj meč što pre je moguće, mora da stavi akcenat na zadnji meč ovog kola protiv Janka Tipsarevića. Njegovu formu mora podići za zadnji meč u grupi, jer mu ni pobeda možda ne donosi dalji plasman, a pa sa druge strane čak i u nekim slučajevima i poraz ga vodi dalje. U petak ćemo saznati rasplet situacije u ovoj grupi..

N. Djoković31
D. Ferer66

Najzanimljiviji detalji meča (Video)

[HD] Ferrer vs Djokovic _AT LONDON 2011

Reklo bi se i direktan protivnik Novakov u ovoj grupi za prolazak u polufinale ovog turnira je upravo Ferer. On je takodje u svom prvom meču bio uspešan i savladao Endija Mareja. Upravo Marej je posle ovog meča odlučio da napusti ovaj turnir zbog povrede i tako omogućio i drugom Srbinu, Janku Tipsareviću, da zaigra na turniru namenjenom samo za najbolje plasirane tenisere ATP liste.

Novak Djokovic, Janko Tipsarevic

Novak Djokovic, Janko Tipsarevic

Novak je u prvom meču pokazao dva različita lica. Na početku nije našao svoj ritam dok je kasnije ušao u meč i rešio ga u svoju korist. Nadamo se da će Nole u ovom meču već na početku pokrenuti svoje „motore“ i pobediti neugodnog Španca. Ipak je ovo podloga koja mnogo više odgovara našem teniseru nego Fereru.

Pratite meč uz direktan prenos kod nas i budite uz Novaka kada, nadamo se, beleži svoju drugu pobedu i tako čini korak dalje ka polufinalu ovog turnira!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Direktan prenos, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Masters u Londonu, Novak Djoković, Teniseri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.