02/06/19 - 16:47h

Đere: Prijavio sam sve turnire pre Vimbldona, jedva čekam

 


Srpski teniser Laslo Đere rekao je da je jedva čeka sezonu na travi.


zimbio.com

Za razliku od Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića koji su nakon poraza na Rolan Garosu rekli da im je glavni fokus Vimbldon i ono što sledi nakon njega, Đere je prijavio nekoliko takmičenja na travi.

– Ići ću na travu, prijavio sam sve turnire pred Vimbldon. U pitanju su Štutgart, Hale, Istborn, onda naravno idem i na Vimbldon. Kad se vratim kući, odmoriću par dana i onda ću se spremati za travu.

Mnogi igrači ne vole da igraju na travi i zaista su retki oni kojima ta podloga leži. Srpski teniser sa tim nema problem.

– Jedva čekam da igram na travi. Nisam igrao često, ali je uvek bilo solidno. Zadovoljan sam, kao klinac sam mnogo trenirao na tepihu tako da se osećam konfornije na travi nego na betonu. Poslednje dve godine sam igrao Vimbldon, pretprošle kvalifikacije, prošle glavni žreb, ali zbog čelindžera na šljaci koje sam igrao pred turnir uvek sam imao jedan ili čak nijedan dan da se spremim za travu. Čak i tako sam gubio tesno. Ovaj put ću imati više vremena da se prilagodim na travu, mislim da mogu da ostvarim dobre rezultate i na toj podlozi.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Laslo Đere, Laslo Đere, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari