21/04/21 - 09:34h

Đere: Nešto se desilo pred meč u mojoj glavi, zasluženo sam izgubio

 

Laslo Đere poražen je na startu ATP turnira u Beogradu.


Laslo Djere (Foto: D. Perunicic, Tenis Uzivo)

Bolji od njega bio je Italijan Đanluka Mager sa 6:4, 6:3.

– Vrlo kratko: Jako loše. Ne znam, nešto se desilo pred meč u mojoj glavi. Osećao sam strah, pritisak. Rezultatski sam dobro otvorio meč. On je više bio zaslužan za to, nego ja. Kada je prestao da greši, ja nisam bio u stanju da ubacim četiri loptice u polje. Zasluženo sam izgubio.

– rekao je Laslo.

A strah od čega?

– Ne znam, ne mogu da definišem. Možda strah od poraza. To mi se ne dešava inače. Moguće i da je od silne želje da napravim dobar rezultat na domaćem terenu. Nisam bio fokusiran na igru. Bilo je 4:3 u prvom setu, tu je vratio brejk. Loše odigran gem i eto…

Ovo je bilo prvi put da igra na turniru u Beogradu.

– Sigurno. Nisam naviknut da igram u Beogradu. Ovo je prvi put da igram ATP u Srbiji. Izgleda da treba da naučim da se nosim sa ovim kako da izađem na kraj sa ovakvim stvarima i u ovim uslovima. Ovde sam se pripremao u decembru, puno puta trenirao. Jeste malo čudno što je ovde ATP turnir. Možda neka želja da se dokažem ovde… Jednostavno loš dan.

Lasla očekuju kvalifikacije za turnir u Madridu.

Još jedan turnir u Beogradu igraće se nedelju dana pre Rolan Garosa, a Đere će tek odlučiti da li će se na njemu takmičiti.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   ATP u Beogradu, Laslo Đere, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.