19/05/18 - 12:39h

Đere, Miladinović i Radanovićeva na korak od glavnog žreba

 

Laslo Đere, Marko Miladinović i Dejana Radanović uspešno su prošli prvu rundu kvalifikacija za turnire u Lionu, Ženevi i Nurnbergu.


(Foto: D. Perunicic, Tenis Uzivo)

Đere je u kvalifikacijama za ATP turnir serije 250 u Lionu postavljen za prvog nosioca, a na startu je sa 2:0 u setovima eliminisao 342. igrača planete, Janika Mertensa iz Belgije.

Posle sat vremena i 13 minuta na terenu, Laslo je slavio sa 6:4, 6:3. Naredni protivnik biće mu bolji iz duela 283. na rang listi Maksima Žanviera i 343. igrača planete Horisa de Lura.

Na korak od glavnog žreba za ATP turnir serije 250 u Ženevi našao se 896. teniser sveta, Marko Miladinović.

Sedamanestogodišnji Miladinović jedan je od najboljih srpskih juniora, a a na startu kvalifikacionog turnira savladao je 242. igrača planete, Italijana Matea Donatija. Posle nešto manje od sat i po vremena na terenu Srbin je četvrtog favorita pobedio sa 6:2, 6:4.

Sledeći protivnik biće mu 291. na rang listi, Bernabe Zapata Mirales.

Na WTA turniru u Nurnbergu mogla bi da zaigra Dejana Radanović, trenutno 276. igračica sveta. Srpkinja je na startu kvalifikacija sa 6:4, 7:5 posle sat i po vremena na terenu savladala 743. na listi, Čehinju Barboru Štefkovu.

U borbi za glavni žreb srpska teniserka će se sastati sa Ipek Sojlu (213. na listi) ili Lenom Rufer (451).

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Lionu, ATP u Ženevi, Dejana Radanović, Laslo Đere, Laslo Đere, Marko Miladinović, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.