06/10/17 - 19:30h

Đere – Krajinović live prenos (oko 08.00h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpski teniseri Laslo Đere i Filip Krajinović sastaće se u finalu čelendžera u Almatiju. Meč je na programu u subotu u 08.00h, a direktan prenos možete pratiti na portalu Tenis Uživo.


Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Đere je postavljen za prvog nosioca i do finala je došao nakon što je sa 2:1 u setovima savladao Rusa Ivana Gakhova. Krajinović je drugi favorit na turniru, a u polufinalu je bio bolji od Marka Trangelitija iz Argentine, sa 2:0 u setovima.

Laslo Đere ima 22 godine i trenutno je 98. teniser sveta. Filip Krajinović je tri godine stariji i tri pozicije bolje plasiran.

Ovo će biti treći međusobni susret dva srpska reprezentativca, a Laslo je ove godine pobeđivao Filipa dva puta, na čelendžerima u Italiji i Slovačkoj.

Posle takmičenja u Almatiju i jednog i drugog očekuje skok na ATP rang listi. Filip je u mogućnosti da osvoji svoj drugi trofej za redom, posle pobede u Rimu pre nedelju dana, a peti ove godine. Laslo će se boriti za svoj drugi čelendžer ove sezone.

Turnir se igra za nagradni fond od 50.000 dolara, a pobednik će dobiti ček na 7.200 i 80 ATP poena.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Direktan prenos, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Laslo Đere, Laslo Đere, Live Prenos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.