14/09/18 - 21:14h

Đere: Biću spreman za nedelju

 

Srpski teniser Laslo Đere doneo je Srbiji prvi poen u meču sa Indijom, a istakao je da je tokom čitavog duela bio veoma nervozan.


Laslo Djere (StarSportPhoto)

Đere je sa 3:1 u setovima nadigrao Ramkumara Ramanatana. Posle tri sata i 15 minuta igre srpski teniser je slavio sa 3:6, 6:4, 7:6 (7:2), 6:2. Bio je ovo Laslov treći meč u reprezentativnom dresu, a prvi trijumf.

– Ključni momenat su bile spašene brejk lopte u četvrtom setu, tad sam osetio da sam ga slomio, sve do tad je bila velika borba. Borio sam se i sa samim sobom, ne samo sa protivnikom, osećao sam veliki pritisak, jer smo favoriti i igramo na domaćem terenu… Imao sam veliku želju da donesem Srbiji prvi poen i zbog toga sam bio nervozan tokom celog meča. – rekao je Đere.

U jednom trenutku izgledalo je kao da je ‘zaradio’ opasnu povredu zgloba, ali je srpski teniser istakao da će, ukoliko bude potrebe, biti spreman za peti meč ovog duela koji je na programu u nedelju.

– Verujem da ću biti spreman ukoliko bude potrebno. Zglob još uvek nisu pregledali doktori, ali imao sam već ranije povrede zglobove, tako da mogu i sam da procenim da li je ozbiljno ili nije, a mislim da nije.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dejvis Kup, Laslo Đere, Laslo Đere, Srbija - Indija, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.