29/06/20 - 17:35h

“Da je Srđan moj otac, otišao bih kući i rekao mu da ućuti”

 


Nekadašnji teniser Mark Rose prokomentarisao je izjave Srđana Đokovića.


Srdjan Djokovic

Osim što često napada Rodžera Federera, Srđan Đoković je nadavno javno optužio Grigora Dimitrovog za širinje koronavirusa na ADRIA Turu.

– Gledajući hronologiju prethodnih dana, već je bilo napada njegovo oca na Rodžera Federera, što smatram nedopustivim. Čak i ako volite svog sina više od ičega na svetu, ne možete govoriti takve stvari. Da je moj otac to rekao, otišao bih kući i rekao mu da ućuti. Ne možete govoriti o nekome na taj način. – rekao je Rose i dodao:

– Jednostavno je glupo. Novak Đoković je prilično podvojena ličnost, šta god on rekao. Imam utisak da se on time hrani. Ne sudim o toj osobi jer svako ima svoje izvore motivacije i uverenja. Ali, generalno gledano, Novak Đoković je enigma. Teško mu je da se sa stanovištva popularnosti takmiči sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Mogu da razumem koliko je to frustrirajuće za njega. On je svetski broj jedan i sjajan igrač, ali suočava se sa dve legende. Ali, između izjave svog oca i fijaska ADRIA tura, on nije uspeo da osvoji bodove u javnosti. Iznad svega, ne pomaže imidžu tenisa.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.