13/02/13 - 15:42h

Bojana: Samo da budemo zdrave za Nemačku

 

Srbija će igrati protiv Nemačke za opstanak u Svetskoj grupi Fed kupa. Ovaj duel na programu je 20. i 21. aprila, a Bojana Jovanovski kaže da je važno jedino da igračice tada budu zdrave, ali i da će Nemačka biti težak protivnik.

Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski

Nakon svih problema koje smo imali protiv Slovačke, na prvom mestu bih želela da meč protiv Nemica dočekamo potpuno zdrave i fizički pripremljene. Nakon prošlogodišnjeg uspeha i plasmana u finale, biće izuzetno teško igrati za opstanak. Ipak, to je jedini put ka novom velikom rezultatu koji možemo da napravimo u 2014. godini. – rekla je Bojana.

Uprkos povredi leđa, Bojana je predvodila našu reprezentaciju u duelu sa Slovačkom prošlog vikenda u Nišu. Nakon toga, naša teniserka odustala je od takmičenja na turniru u Dohi.

U Nemačkoj ćemo se truditi da igramo poen po poen i strpljivo dođemo do pobede koja bi nas ostavila u društvu najboljih. Sigurna sam da u Nemačkoj nećemo biti same već da ćemo imati podršku naših ljudi koji tamo žive. Biće to lepa prilika da zajedno predstavimo Srbiju u najlepšem svetlu – dodala je Jovanovski.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Bojana Jovanovski, Fed kup, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.