16/04/14 - 19:50h

Bojana Jovanovski: Verujem u pobedu Srbije

 

Srpska teniserka Bojana Jovanovski debitovala je u Fed kupu 2010. godine, a od onda je za svoju zemlju nekoliko puta igrala i povređena. Prva Fed kup pobeda donela joj je i sreću, pa je nakon toga postala najmlađa igračica u top 50 na WTA listi.

Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski

U duelu sa Rumunijom koji NIS reprezentaciju Srbije očekuje ovog vikenda, Bojana je drugi reket naše zemlje, a prva je srpska teniserka koja je sa timom otputovala u Bukurešt, kako bi što više trenirala na podlozi na kojoj će se igrati mečevi. Bojana je godinama jedan od glavnih stubova srpskog tima, bila je kovač velikih poena i pobeda za Srbiju u poslednje četiri godine.

Težak zadatak očekuje našu reprezentaciju u duelu sa Rumunijom, a Bojana je kao i uvek optimistična i veruje u pobedu.

Verujem u našu pobedu, verujem da možemo savladati Rumuniju, koja ima izuzetan tim, sa sjajnim igračicama i velikim borcima na terenu. I naš tim krase isti kvaliteti i mi imamo snagu, volju, želju i žar za pobedom, sigurno je da ćemo dati sve od sebe da Srbija ostane u eliti, jer tu i pripadamo. Od svih reprezentacija koje smo mogli izvući za ovaj meč baraža, sigurno je da smo dobili najtežu moguću varijantu, ali to nas ne sputava i ne nameće dodatan pritisak, verujemo u sebe i verujemo da možemo iz Bukurešta otići nasmejani i bogati za još jednu pobedu našeg tima. – kaže srpska teniserka.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Bojana Jovanovski, Fed kup, Srbija - Rumunija, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.