11/01/13 - 18:45h

Bojana Jovanovski: Nadam se da je došlo moje vreme

 

Danas je u Melburnu održan žreb za prvi grend slem sezone, Australian Open. Bojana Jovanovski će u prvom kolu igrati sa Marijom Teresom Toro Flor iz Španije, koju je nedavno pobedila na WTA turniru u Hobartu rezultatom 6:0, 7:6.

Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski

Nakon žreba, Bojana zrači pozitivnom energijom i sa nestrpljenjem očekuje početak turnira.

Australian Open u ovom trenutku za mene predstavlja prvu veliku priliku da proverim svoje trenutne mogućnosti i uočim koje još nove elemente igre nisam u potpunosti usvojila. U prvom kolu igram protiv Toro-Flor sa kojom sam se nedavno sastala na Hobartu i znam da neće biti ni malo lako pobediti istu protivnicu dva puta za tako kratko vreme. Uvek se trudim da gledam samo prvi naredni meč, ali ne mogu da se oduprem utisku da postoji šansa za meč protiv Šafarove koja je u finalu FED kupa igrala fenomenalno i protiv Ane i protiv Jelene. Svaki Gren Slem u orbitu lansira neku novu igračicu.Nadam se da je došlo vreme da ove godine to budem ja. Dobro se osećam i jedva čekam da turnir počne – rekla je Jovanovska.

O njenim očekivanjima u 2013. godini, Australian Openu i početu sezone možete pročitati u intervjuu koji je prošlog meseca dala za naš sajt.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Australian Open, Australian Open 2013, Bojana Jovanovski, Grend Slem, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.