09/01/12 - 21:46h

Bojana Jovanovski doživela saobraćajnu nesreću u Sidneju!

 

Nemio dogadjaj snašao je našu teniserku u Australiji. Naime, Bojana Jovanovski doživela je saobraćajnu nesreću na putu ka aerodromu u Sidneju gde je trebala da stigne na let za Melburn.

Posle neuspelih kvalifikacija na turniru u Sidneju, Bojana se uputila ka aerodromu jer je želela što pre da se nadje u Melburnu kako bi bila što odmornija pred prvi Grend slem, i na tom putu joj se dogodila saobraćajna nesreća.

Bojana Jovanovski

Jedno vozilo je na jednoj raskrsnici prošlo kroz crveno svetlo i udarilo vozilo u kome su se nalazili Bojana, njen otac(trener) i komentator „kanala 7“ Alan Stoun. Srećom ljudima u vozilu naše teniserke se ništa ozbiljnije nije dogodilo, dok je vozač automobila koji je udario u njihov auto ipak teže povredjen i odmah biva prebačen u bolnicu.

Srećom naša teniserka nije doživela povredu. Naravno bila je veoma uzbudjeno što bi i svako bio nakon takvog nemilog dogadjaja, a nije samo ona bila uzbudjena već i pomenuti komentator Stoun koji dao izjavu nakon udesa:

„Čak je i zvuk udarca bio nesnosno glasan. Ja sam bio na suvozačevom mestu i video sam vozilo kako dolazi, ali je Bojana pričala sa trenerom i nije to očekivala. Prebledela je i bila je u šoku“.

Nadamo se da će Bojana uspeti brzo da zaboravi ovaj udes i da će se brzo fokusirati na predstojeće mečeve na Australian Openu. Svakako nije lako ovako nešto zaboraviti ali nadamo se da će joj tenis odvući pažnju i pomoći joj da se što pre sve vrati u normalu.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Bojana Jovanovski, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.