16/04/13 - 12:08h

Bojana: Došle smo u Nemačku da se borimo!

 

Srpska Fed kup reprezentacija stigla je juče u Štutgat gde će ovog vikenda igrati u plej-ofu Svetske grupe. Naš tim još uvek nije kompletan, a Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić odradile su od juče dva treninga. Danas se očekuje dolazak Vesne Dolonc, a sutra će se ekipi priključiti i Ana Ivanović.

Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski kaže da je ekipa u Nemačku došla da se bori, i da će uraditi sve kako bi izborili opstanak u Svetskoj grupi.

Veoma mi je drago što smo ponovo na okupu i što imamo priliku da branimo boje naše zemlje. Puno smo razmišljale o Nemicama, a verujem da su i one o nama jer je ulog veliki i u pitanju je jedan meč, jedan vikend koji i njima i nama određuje sudbinu za sledeću godinu u ovom takmičenju. Ne bih se usudila da prognoziram ko će na terenu biti u prednosti. Šljaka definitivno nije podloga na kojoj se najbolje osećam, ali to su sve stvari koje se zaborave onog trenutka kada pocne meč. Mi smo u Nemačku došle da se borimo i kako znamo i umemo izborimo za opstanak. Verujem da ćemo uz veliku borbu i malu dozu sportske sreće biti u stanju da ostvarimo svoj cilj. – rekla je Bojana.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Bojana Jovanovski, Fed kup, Srbija- Nemacka, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.