23/05/12 - 14:08h

Beograd ostaje bez ATP turnira?

 

Stric najboljeg tenisera sveta, Goran Đoković nedavno je podneo ostavku na mesto direktora Serbia Opena, a ovogodišnji turnir mogao bi da bude poslednji, jer je vrlo verovatna opcija da će organizatori prodati licencu.

Za sada se navode tri razloga zbog kojih bi Srbija mogla da ostane bez ATP turnira. Jedan od njih je slab odziv publike. Ovogodišnji turnir bio je najneposećeniji, jer, kao što znamo, na njemu nije učestvovao Novak Đoković. Kao razlozi navode se i loš termin odigravanja, kao i nedolazak bar dvojice tenisera iz top 20 na ATP listi.

Za kupovinu licence za sada su najzainteresovaniji španski gradovi Majorka, Sevilja, Malaga i Marbelja. S obzirom da se ovaj turnir igra između onih u Barseloni i Madridu, teniserima bi najviše odgovaralo da lokacija i ovog turnira bude u Španiji.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP u Beogradu, Novak Djoković, Teniseri, Turniri


Komentari: 3

 
JELENA MARIN POPOVIC May 23, 2012 Odgovori

NE USKRACUJTE NAM I TO ZADOVOLJSTVO. TAJ TURNIR JE PONOS NASEG GRADA I ZEMLJE. SVI SMO ZA NOLETA,A VI SE POSTARAJTE DA TURNIR OSTANE ZA NAS!

 
Goran May 24, 2012 Odgovori

PA ZAR DA “IZGUBIMO” JEDINU DOBRU STVAR KOJU JE OVA ZEMLJA “NAPRAVILA” OD POCETKA 90-IH ??? …PA ZAR DA NASOJ DECI IDOLI BUDU POLITICARI I TAJKUNI ??? N O L E JE SINBOL NACIJE !!!

 
Goran May 26, 2012 Odgovori

Bravo majstori prvo se Srdjan podrzao javno Tadica, onda Goran podnosi ostavku jer da im nije Noleta bili bi nista. Sada kada su videli da nemogu vise da drpaju ovaj narod kao prosle godine hoce da pobegnu. Unistite sav srpski ponos sto iole vredi bravo majstori.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.