16/03/18 - 23:19h

”Bekerova izjava glupa, samo Srđan može da pomogne Novaku”

 

Teniski stručnjak Radmilo Armenulić smatra da Novak Đoković treba da posluša savete oca Srđana.


Armenulic

Srđan Đoković je nakon Novakove operacije najavio da će se najbolji srpski teniser na teren vratiti tek u maju. Međutim, Novak ga je demantovao, zaigrao u Indijan Velsu i izgubio u prvoj rundi.

– Očekivao sam ga na terenu tek na Đurđevdan, u Madridu. Morao je maksimalno da se oporavi i spremi pre povratka. Otac Srđan mu je rekao da ne treba da žuri nazad na teren pre turnira na šljaci. Savetujem Novaku da sluša oca, jer ga je on uveo u svet tenisa i omogućio mu uspon u vrh. Treba da se vrati Srđanu. – kaže Radmilo Armenulić.

Boris Beker, nekadašnji Đokovićev trener, nedavno je izjavio da Novak treba da smanji vreme provedeno sa porodicom i da više trenira.

– Onda bi i Rodžer Federer trebalo da uradi isto. Ta izjava je, da tako kažem, mnogo glupa. Beker se ženio i razvodio ne znam ni sam koliko puta. On je sam zanemarivao porodicu i gde ga je to odvelo? Ni ne zaslužuje komentar. Jedino savet da ide da poseti nekog lekara. – zaključio je Armenulić.

On je dodao i da se slaže sa Srđanom ĐokovićemNovak nije trebalo da žuri sa povratkom.

– Vidim da neki stručnjaci smatraju da su mu mečevi potrebni kako bi se vratio u formu. Ne mislim da je to dobro. Pa i sam Novak je rekao da ne može da se takmiči ako nije 100 odsto spreman. Od Danijela je izgubio onako jer je bio nespreman. Trebalo je da preskoči Masters u Majamiju i da se dobro pripremi za šljaku.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Masters, Masters u Indijan Vels, Masters u Majamiju, Novak Djoković, Radmilo Armenulić, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.