30/11/16 - 19:20h

BEKER USLOVLJAVA: Ili Imaz ili ja!

 


Po pisanju nemačkog “Bilda”, Boris Beker je postavio uslov Novaku Đokoviću – ostaće u timu ako Pepe Imaz ode!


Beker i Novak

Beker i Novak


Iznenađujuće vesi stižu iz domovine Borisa Bekera! Po pisanju nemačkog lista “Bild”, koji je poznat po ekskluzivama, Boris Beker želi da uloga Pepa Imaza u karijeri najboleg srpskog sportiste bude svedena na minimum.

Navodnom, sa Bekerom je saglasan i Marjan Vajda.

Po tome možemo zaključiti da ova dva stručnjaka, verovatno i sa najvećim trenerskim udelom u fantastičnim Đokovićevim uspesima, spadaju u red ljudi koji smatraju da je Novakovo druženje sa Špancem kontraproduktivno.

Pepe Imaz je ranije bio trener Novakovog brata Marka. On je u javnosti “etiketiran” kao Đokovićev guru, koji propagira filozofiju “ljubav i mir”, meditaciju, jogu…

Kako pišu Nemci, Beker se nedavno čuo sa Đokovićem za svoj 49. rođendan i, navodno, dogovoren je nastavak saradnje, ali pod spomenutim uslovom.

Već neko vreme se govori o prekidu plodotovrne saradnje Bekera i Đokovića, koja je počela krajem 2013. godine. Srpski as je od tada osvojio šest grend slem trofeja, ali je od osvajana Rolan Garosa u igračkoj i rezultatskoj krizi, pa se očekuju radikalni rezovi u njegovom trenerskom timu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Boris Beker, Novak Djoković, Pepe Imaz, Vesti


Komentari