05/06/19 - 21:05h

Beker: Saša može da izazove Novaka

 

Nekadašnji nemački teniser i trener Novaka Đokovića, Boris Beker, rekao je da Saša Zverev može biti izazov za srpskog igrača.


zimbio.com

Novak i Saša sastaju se u četvrtfinalu Rolan Garosa, a na teren će u četvrtak, pošto ih je kiša sprečila da rekete ukrste u sredu.

– Đoković je u odličnoj formi od početka turnira. Niko ga nije namučio zbog njegovog nivoa, dok je Saša imao problema u pojedinim drugim mečevima, dva je dobio u pet setova i prvi put sam ga video veoma dobrog protiv Fonjinija. Podigao je nivo, možda je odigrao najbolji meč sezone, a to je upravo i potrebno da bi imao šansu protiv Novaka. – rekao je Beker i dodao:

– Sporije podloge ne odgovaraju Zverevu pošto mu to oduzima malo brzine na servisu i Novaku omogućava da ima više riterna. Ali, u poslednjih nekoliko mečeva, Zverev je osvajao poene posle dugih razmena udaraca, bio je strpljiviji, čekao je prave trenutke da odigra odgovarajuće udarce, a to i mora protiv Novaka. Na papiru, Novak je favorit, ali ako bude dobar dan Saša može da ga izazove.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandar Zverev, Boris Beker, Grend Slem, Novak Djoković, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.