14/02/14 - 18:21h

ATP Roterdam: Kraj za Zimonjića i Nestora

 

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor poraženi su u četvrfianlu turnira u Roterdamu. Bolji od srpsko – kanadskog dubla bili su Mišel Ljodra i Nikolas Mau, sa 2:1, po setovima 6:4, 4:6, 10:1.

Mah/Ljo6410
Zim/Nes461
Nestor-ZImonjic

Nestor-ZImonjic

73 minuta bilo je potrebno francuskoj kombinaciji da dođe do trijumfa i plasmana u polufinale. Mau i Ljodra su napravili brejk u idealnom trenutku prvog seta. Teniseri su bili sigurni na svoj servis do rezultata 5:4, kada francuzi prave brejk i samim tim osvajaju set.

Drugi set takođe je završen rezultatom 6:4, ali ovoga puta u korist Nenada Zimonjića i Danijela Nestora. Nije bilo brejkova do rezultata 2:2, kada srpsko – kanadska kombinacija uspeva da po prvi i jedini put na meču do njega dođe i povede sa 3:2. Održali su tu prednost do kraja seta i izjednačili na 1:1.

O trećem, odnosno taj – brejk setu, rezultat sve govori, 10:1 za Maua i Ljodru. Vrlo brzo su Francuzi stigli do nedostižnih 5:0. Tada su Zimonjić i Nestor osvojili jedini poen u setu, jer su njihovi rivali napravili još jednu seriju, identičnu kao sa početka taj – brejk seta, i tako čekirali vizu za polufinale.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP u Roterdamu, Daniel Nestor, Nenad Zimonjić, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.