06/02/16 - 14:03h

ATP Kito: Ispao Tomić, Lopez predao

 


Na ATP turniru u Kitu poznati su svi polufinalisti, a među njima neće biti prvog i drugog nosioca, Australijanca Bernarda Tomića i Felisijana Lopeza iz Španije.

Bernard Tomic

Bernard Tomic

Prvi polufinalni par čine Italijan Paolo Lorenci i Tomas Beluči iz Brazila. Lorenci, trenutno 59. igrač sveta, savladao je u četvrtfinalu sa 2:1 u setovima prvog nosioca, Australijanca Bernarda Tomića. Sa druge strane, Tomas Beluči, trenutno 35. na ATP listi, istim je rezultatom bio bolji od Pabla Karenja Buste iz Španije. Lorenci je postavljen za šestog nosioca, a Beluči je treći favorit.

U drugom polufinalu sastaće se peti i sedmi nosilac Viktor Estrelja Burgos i Albert Ramos. Estrelja Burgos brani titulu osvojenu prošle godine, a u borbi za polufinale savladao je Renca Olivoa, sa 2:1 u setovima. Albertu Ramosu je sunarodnik Felisijano Lopez predao meč pri rezultatu 1:0 u setovima za Ramosa.

Beluči i Lorenci su se do sada sastajali dva puta, a Italijan je dobio oba meča. Ramos i Estrelja Burgos se do sada nisu sastajali, ovo će biti njihov prvi međusobni susret.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP, ATP 250, Bernard Tomić, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.