25/07/14 - 18:40h

ATP Gštad: Viktor poražen u četvrtfinalu

 

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da sle plasira u polufinale ATP turnira u Gštadu. Bolji od tenisera iz Srbije bio Španac Fernando Verdasko rezultatom 2:1, po setovima 6:4, 6:7 (7:9), 6:1 nakon dva sata i 6 minuta tenisa. Fernando će se u borbi za finale sastati sa Pablom Anduharom.

V. Troicki471
F. Verdasko666
Viktor Troicki

Viktor Troicki

Meč je počeo sigurnim servisima, ali je u trećem gemu Fernando Verdasko uspeo da oduzme servis Viktoru, a potom i materijalizuje stečenu prednsot za startnih 3:1. U nastavku seta brejkova nije bilo, a Španac je u desetom gemu iskoristio prvu priliku za set i svojio prvi deo igre erzultatom 6:4.

Drugi set počeo je brejkom Fernanda Verdaska, ali je u anstavku seta, tačnije u osmom gemu Viktor Troicki uspeo da dođe do izjedančenja, napravivši rejk za 4:4. U nastavku seta brejkova nije bilo, pa je pobednika odlučivao taj-brejk. U “trinaestom gemu” bilo je puno preokreta, na kraju se bolje snašao Srbin i uspeo da poravna na 1:1 u setovima osvojivši taj-brejk sa 9:7 za konačnih 7:6 u drugom setu.

Treći set je protekao u dominaciji Španca. Set je počeo sigurnim servisom Verdaska, a onda je Fernando uspeo da napravi brejk za 2:0, a potom i još jedan u četvrtom gemu, za velikih 4:0. U nastavku seta Viktor Troikcki je uspeo da osvoji jeadn gem, a četvrti nosioc je osvojio treći deo ubedljivim rezultatom 6:1.

Fernando Verdasko će se u borbi za finale sastati sa sunarodnikom Pablom Anduharom koji je danas savladao još jednog Španca Granoljersa rezultatom 2:0, po setovima 7:5, 6:3.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Gštadu, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.