26/02/13 - 14:37h

ATP Dubai: Ziki i Lindštet u četvrtfinalu!

 

Najbolji srpski dubl igrač Nenad Zimonjić i njegov partner Robert Lindštet plasirali su se u četvrtfinale ATP turnira u Dubaiju. Oni su u prvoj rundi savladali Erika Butoraka i Pola Henlija.

N. Zimonjić/R. Lindštet66
E. Butorak/P.Henli34
Nenad Zimonjic

Nenad Zimonjić

Meč između srpsko-švedske i australijsko-američke kombinacije trajao je samo sat vremena, a Zimonjić i Lindštet dobili su ga sa 6:3, 6:4. U oba seta napravili su po jedan brejk i sa laganih 2:0 u setovima plasirali se u četvrtfinale ATP turnira u Dubaiju.

U četvrtfinalu Nenad Zimonjić i Robert Lindštet sastaće se sa ruskim teniserom Nikolajem Davidenkom i Belgijancem Dikom Normanom. Norman je trenutno 95. na listi najboljih dubl igrača, a Davidenko na 760. poziciji. Oni su u prvom kolu uz malo sreće savladali srpski dubl koji su činili braća Novak i Marko Đoković.

Nema sumnje da su treći nosioci Zimonjić i Lindštet favoriti u ovom meču. Ukoliko se plasiraju u polufinale, velike su šanse da će igrati sa prvim nosiocima, Granoljersom i Lopezom, koje su nedavno porazili u polufinalu ATP turnira u Roterdamu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP 500, ATP u Dubaiju, Dubl igrač, Nenad Zimonjić, Robert Lindšted, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.