23/04/13 - 19:22h

ATP Barselona: Lindštet i Nestor bolji od Zikija i Almagra

 

Bivši dubl partneri našeg tenisera Nenada Zimonjića, Robert Lindštet i Daniel Nestor, savladali su njega i Španca Nikolasa Almagra u prvom kolu ATP turnira u Barseloni. Kanadsko-švedska kombinacija bila je bolja sa 2:1 u setovima.

N. Zimonjić/N. Almagro1614
R. Lindštet/ D. Nestor6216
Nenad Zimonjic

Nenad Zimonjic

Nakon osvajanja titule u Monte Karlu, sa Žilijenom Benetoom, Nenadu Zimonjiću nije dobro krenulo sa Nikolasom Almagrom. Imali su nesreću da već u prvom kolu naiđu na jaku kombinaciju koju čine Nenadovi bivši parneri, Daniel Nestor i Robert Lindštet. S obzirom da je prošle nedelje u finalu Monte Karla Zimonjić u paru sa Benetoom savladao najbolji dubl sveta, braću Brajan, izgleda da mu saradnja sa Nikolasom Almagrom ne odgovara. Dobra vest je da ćemo već za dve nedelje na Mastersu u Madridu Nenada opet gledati sa Benetoom.

Meč između Zimonjića i Benetoa sa jedne strane i Lindšteta i Nestora sa druge trajao je sat vremena i 13 minuta. Prvi set su naš teniser i njegov partner izgubili sa ubedljivih 6:1, a onda takođe ubedljivo, sa 6:2 dobili drugi deo meča. Rezultat u super taj-brejku bio je promenljiv, ali su Lindštet i Nestor bili prvi koji su stigli do dva poena razlike (16:14).

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP, ATP 500, ATP u Barseloni, Dubl igrač, Nenad Zimonjić, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.