24/02/16 - 17:19h

ATP Akapulko: Ferer siguran, Nišikori dobio protivnika

 

U Akapulku su odigrani svi mečevi prvog kola i poznati su svi takmičari osmine finala. Iznenađenja tokom jučerašnjeg dana nije bilo, prvi nosilac David Ferer je bez problema prošao u drugu rundu, a drugi favorit na turniru, Kei Nišikori, dobio je protivnika.

David Ferer (Foto: D. Jevremovic, www.tenisuzivo.com)

David Ferer (Foto: D. Jevremovic, www.tenisuzivo.com)

Španac David Ferer, prvi nosilac na turniru u Akapulku, igrao je na startu takmičenja protiv Džona Milmana iz Australije. Milman je trenutno 61. igrač sveta, a Fereru je trebalo sat vremena i 23 minuta da ga savlada sa 6:4, 6:2.

Fererov protivnik biće Aleksandr Dolgopolov iz Ukrajine, koji je sa 7:5, 7:5 eliminisao Amerikanca Stiva Džonsona.

Drugi nosilac, Kei Nišikori čekao je protivnika iz meča u kom su se sastali Amerikanac Sem Kveri i Dudi Sela iz Izraela. Kveri je u ovom susretu slavio sa ubedljivih 6:2, 6:0, posle samo 52 minuta igre.

U meču dvojice mladih, talentovanih igrača, Austrijanac Dominik Tim je sa 7:6, 6:3 pobedio Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine. Bernard Tomić je sa 7:5, 6:3 bio bolji od Radževa Rama, a Grigor Dimitrov je eliminisao Denisa Kudlu rezultatom 7:5, 6:1. Hrvatski teniser Ivo Karlović predao je meč Britancu Aljažu Bedeneu, pri vođstvu Bedenea od 6:4, 1:2.

Svi parovi osmine finala na ATP turniru u Akapulku:

Ferer – Dolgopolov
Hase – Bedene
Harison – Marčenko
Manarino – Tomić
Dimitrov – Jang
Tursunov – Tim
Fric – Estrelja
Kveri – Nišikori

Pročitajte još:

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandar Dolgopolov, Aljaž Bedene, ATP, ATP 500, ATP u Akapulku, Bernard Tomić, Damir Džumhur, David Ferer, Dominik Tim, Grigor Dimitrov, Ivo Karlović, Kei Nisikori, Sem Kveri, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.