24/01/13 - 09:55h

AO(juniori): Milojević poražen u četvrtfinalu

 

Nikola Milojević, trenutno drugi junior sveta i prvi nosilac na Australijan Openu nije uspeo da se domogne finala prvog grend slema sezone. Od njega je bolji bio osmi nosilac, Italijan Filip Baldi (6:2, 3:6, 3:6).

Nikola Milojević

Nikola Milojević

Nikola Milojević, prvi nosilac na juniorskom Otvorenom prvenstvu Australije nije uspeo da dođe do polufinala ovog grend slema, jer je poražen od osmog nosioca, Italijana Filipa Baldija, koji je trenutno i osmi junior sveta.
Milojevića servis nije služio. Ubacio je samo 48% prvog servisa, a napravio i pet duplih grešaka. Imao je duplo manje aseva od Italijana (2) i pet neiznuđenih grešaka. Uprkos velikom broju grešaka, Nikola je meč završio sa samo dva poena manje od protivnika (78:80).
Filip Baldi će u borbi za finale igrati sa trećim nosiocem, Australijancem Nikom Kirjakosom, koji je sedmog nosioca, Vejna Montgomerija iz Južne Afrike pobedio sa 6:1, 6:1. Drugo polufinale igraće najveća teniska nada susedne Hrvatske, Borna Ćorić, 11. nosilac i još jedan domaći teniser, Tanasi Kokinakis, nama poznat sa Hopman kupa.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Australian Open, Australian Open 2013, Grend Slem, Nikola Milojević, Srpski teniski talenti, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.