26/05/16 - 18:41h

Ana zadovoljna: Dobro sam igrala, moglo je i lakše

 


Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović odigrla je jedan od najboljih mečeva ove sezone i plasirala se u treće kolo Rolan Garosa pobedom nad Kumuru Narom 7:5, 6:1.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic


Ana nije krila zadovoljstvo nakon pobede, kojom je nastavila put kroz takmičenje na kojem brani polufinale iz prošle godine.

Zaista sam dobro igrala, imala sam mnogo šansi, mogla sam lakše da završim prvi set, ali srećna sam što sam u teškim momentima uspela da budem agresivna i da se dobro krećem jer je meč bio fizički vrlo naporan. Prvi set dao mi je samopouzdanje za drugi i bio je putokaz kako treba da igram, zadovoljna sam.

Ako bi nešto trebalo da popravim, možda bih želela da sam sada bila malo agresivnija na forhendu u nekim trenucima. U prinicpu mislim da sam igrala bolje nego u prvom kolu i to mi dosta znači, nadam se da ću održati ovakav rad nogu – rekla je Srpkinja.

Sledeća protivnica Ane Ivanović biće Elena Svitolina, koja je Tejlor Tauzend prepustila svega tri gema – 6:3, 6:0. Srpkinja je slavila u svih sedam mečeva protiv nje, a ovo će biti treći put za redom da se sastaju na Rolan Garosu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, Rolan Garos, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.