15/01/14 - 17:13h

Ana: Uživam i osećam se sjajno na terenu

 

Iako je, kao i sve učesnike prvog Gren slema sezone muče velike vrućine u Australiji, Ana Ivanović kaže da se na terenu oseća sjajno i da zaista uživa u mečevima.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Teško je na terenu, pošto se zbog svega desi da izgubite koncentraciju, i to je loša strana svega. Ali, svima je isto, morate da promirite sa tim. Ponekad je teško doći do vazduha, pa morate da nađete način da se ohladite i hidrirate se. Već godinama igramo po ovakvoj vrućini, nije baš svake godine situacija takva da imamo toliko vrućih dana zaredom, ali je to nešto očekivano. – rekla je Ivanovićeva.

Ona kaže da joj je titula u Oklandu pred dolazak u Melburn donela veliko samopouzdanje, i da se oseća kao da je prekinula niz loših rezultata.

Odlično sam započela godinu, toliko dugo sam čekala titulu. U Oklandu sam igrala dobar tenis i dobila sam na samopouzdanju. Ovo je ipak novi turnir, novi izazov, ali uživam i osećam se sjajno na terenu. Imam dobar i pozitivan tim oko sebe, podržavaju me, što mi mnogo znači. To mi je nedostajalo ranije. Osećam kao da sam prekinula neki negativan niz. Nalazim snagu i uživam u dugačkim poenima, dugim razmenama udaraca, gemovima i teškim mečevima.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Australian Open, Australian Open 2014, Drugo Kolo, Grend Slem, Teniserke, Turniri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.