20/10/15 - 19:20h

Ana u drugom kolu turnira u Luksemburgu

 


Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo turnira u Luksemburgu! Srpkinja je u svom prvom nastupu na ovom takmičenju bila bolja od Britanke Heder Votson sa 2:0, po setovima 6:4, 6:3, nakon jednog sata i 11 minuta tenisa. Naredna rivalka naše igračice biće pobednica meča Van Ujtvank – Hogenkamp.

A. Ivanović66
H. Votson43

Ana

Ana Ivanović protekle nedelje nije učestvovala na turnirima, ali je takmičenje u Luksemburgu započela dobrom igrom i pobedom nad 54. igračicom sa WTA liste.

Meč je počeo sjajno za našu igračicu, koja je već u prvom gemu iskoristila prvu brejk loptu i došla do startne prednosti od 1:0. U četvrtom gemu teniserki iz Srbije kao da je popustila koncentracija, dozvolila je rivalki 0:40 pri svom servisu, što je ova iskoristila i poravnala na 2:2. Međutim, kratkog daha bilo je ovo od strane Heder Votson. Srpkinja je već u narednom gemu ponovo iskoristila prvu brejk priliku u gemu i došla do prednosti, koju je i materijalizovala za 4:2. U daljem toku seta teniserke su čuvale svoje servise, a Ana Ivanović je sigurno privela set kraju i osvojila ga sa 6:4.

Drugi set opet Ana Ivanović sjajno započinje, ovoga puta ne koristi brejk prilike stoprocentno kao u prvom delu, ali je sa dva oduzeta servisa u prva četiri gema došla do velikih i ispostaviće se nedostižnih 4:0. Interesantno je da samo u dva gema ovog seta nismo videli brejk loptu, ali se u svemu tome teniserka iz Srbije bolje snašla. Nakon početne prednosti igračice su slabije koristile brejk prilike, da bi u poslednja dva gema videli isto toliko brejka, međutim to nije mnogo toga promenilo, pa je Srpkinja privela set kraju i osvjila ga sa 6:3.

Naredna rivalka Ane Ivanović, u borbi za četvrtfinale turnira u Lukesmburgu, biće pobednica meča Van Ujtvank – Hogenkamp.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.