22/02/12 - 19:14h

Ana u četvrtfinalu Dubaija!

 

Posle Jelene i Ana se plasirala u četvrtfinale WTA turnira u Dubaiju! Ona je danas u dva seta savladala rusku teniserku- Kirilenko i zakazala duel sa doskorašnjom prvom teniserkom sveta, Karolinom Voznjacki.

A. Ivanović67
M. Kirilenko26


Ana Ivanović je i u ovaj meč ušla maksimalno skoncetrisano i to se brzo isplatilo. Posle samo 25 minuta ona je već imala prednost od 4:0. Tek tada je ruskinja zaigrala bolje i uspela da osvoji 2 gema koja su joj bila jedina u ovom setu- 6:2.

U drugom setu su teniserke bile ravnopravne. Bilo je nekoliko brejkova na obe strane ali ni jedna ni druga teniserka nisu uspele da ovaj set pre taj-brejka odluče u svoju korist. Taj-brejk je takodje bio uzbudljiv jer je prvo Ana osvojila 3 poena za redom, pa onda Kirlinko 4, ali to je bilo sve od ruskinje jer je naša teniserka do kraja osvojila svaki poen i ovaj set rešila u svoju korist, a samim tim i meč- 7:6(7:4).

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Četvrtfinale i meč sa Karolinom Voznjacki je finale pre finala. Njih dve su do sada odigrale 3 meča od kojih je Ana trijumfovala u 2 meča. Zadnji njihov susret je bio 2010 godine i tu je dankinja bila uspešnija u dva seta.

Nadamo se da će Ana uspeti da trijumfuje i sebi obezbedi plasman u polufinale ovog turnira u Dubaiju!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.