10/07/14 - 13:02h

Ana traži novog trenera

 

Ana Ivanović je odlučila da prekine saradnju sa njenim dosadašnjim trenerom Nemanjom Kontićem. Ivanovićeva i Kontić su se zajednički sporazumeli i odlučili da je najbolje da prekinu saradnju, koju su započeli tačno pre godinu dana, nakon što se Ana razišla sa dotadašnjim trenerom Najdželom Sirsom. Sa Kontićem naša teniserka ostvarila je najbolju sezonu na WTA turu, još od 2008. godine, kada je osvojila Rolan Garos.

Ana Ivanovic Nemanja Kontic 1

Ana je tokom ovih godinu dana osvojila tri titule i to u Birmingem na travi, Montereju na betonu, gde je u finalu pobedila mladu Jovanu Jakšić i u Oklendu gde je u finalu bila bolja od Venus Vilijams. Pored toga, Ana je uspela da se domogne četvrtfinala Australian Opena pobedom nad Serenom Vilijams. Takođe, Ana se po prvi put u zadnjih pet godina vratila među deset najboljih igračica sveta.

Ana Ivanovic Nemanja Kontic 2

Ugovor između naše teniserke i Kontića istekao je nakon Vimbldona. Ivanovićka je u svojoj karijeri promenila dosta trenera, među kojima su bila i neka velika imena kao što su Dejvid Tejlor, Kreg Kardon, Sven Gronefeld, Hajnc Guntard i Antonio van Grihen. Jedno vreme Ivanovićeva je radila pod budnim okom Adidasovog programa za razvoj igrača. Ana će novog trenera imenovati tokom narednih nedelja.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, Jovana Jakšić, Vimbldon 2014, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.