20/10/14 - 16:18h

Ana poražena od Serene na startu Singapura

 

Srpska teniserka Ana Ivanović porazom je započela takmičenje na završnom MAstersu sezone u Singapuru. Bolja od naše teniserke u prvom duelu bila je najbolja teniserka sveta, Serena Vilijams, rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 6:4 nakon jednog sata i 20 minuta igre. Ana će se u sledećem meču grupne faze sastati sa Simonom Halep, dok je protivnica Serene Vilijams Eženi Bušar.

A. Ivanović44
S. Vilijams66
Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Duel je počeo dobrim servisima, ali je već u četrvtom gemu Serena Vilijams napravila brejk, potom ga i paterijalizovala, te stigla do prednost od 4:1. Srpkinja je uspela da nadiknadi izgubljeno i u sedmom gemu, brejkom, smanji na 3:4, a potom i izjednači rezultat. Međutim, Amerikanka se olično snašla pri kraju seta, oduzela servis Ani u desetom gemu i osvojila uvodni deo rezultatom 6:4.

Drugi set počeo je brejkom teniserke iz Srbije, ali je potom Serena Vilijams uzvratila i odmah došla do izjednačenja – 1:1. U nastavku seta Amerikanka se bolje snašla, napravila još jedan brejk u desetom gemu, za novih i ponovo konačnih 6:4.

Danas se u okviru iste grupe sastati Eženi Bušar i Simona Halep, dok u sredu igraju Serena i Eženi, te Ana i Simona.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Serena Vilijams, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.