04/08/14 - 11:12h

Ana o razlozima za promenu trenera

 

Nakon što je početkom jula zvanično objavila da traži novog trenera, Ana Ivanović je relativno ubrzo započela saradnju sa još jednim teniskim trenerom iz Srbije. Radi se o Dejanu Petroviću, ali je javnost ostala da se pita zbog čega Ana menja trenera koji ju je vratio u teniski vrh i sa kojim je osvojila tri tutule u sezoni. Ana, koja se u ponedeljak vraća među prvih 10 igračica sveta nakon pet godina, izjavila je da promena trenera nikada nije laka odluka.

Ana promena trenera

Naša teniserka priznala je da je rad sa Kontićem poboljšao njenu igru, ali da je ona želela nekoga ko će joj pomoći da nastavi tim putem. “On (Kontić) mi je dosta pomogao. Imali smo dobar period iza nas. Veoma cenim to što je uspeo da mi vrati fokus na igru. Napredovala sam. Ali nekad kada želite da i dalje napredujete, morate da donesete takve odluke”, izjavila je Ivanovićeva.

Petrovića, sa kojim sada radi, Ana je opisala kao čoveka koji donosi drugačiju atmosferu timu. Kako sama priznaje, sada se više fokusira na igru, umesto na izvođenje udaraca. “Želim nekoga ko će biti tu da me podrži bez obzira na sve, nekoga ko će da mi pomogne u sitnicama, da me motiviše i da me učini gladnom uspeha”, dodala je naša teniserka.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, WTA Rang Lista


Komentari: 1

 
Dejan August 4, 2014 Odgovori

Ako Nemanja nije ti pomoga u svemu tome i jos bi ti pomogao sigurno jos bolje jer je izjavio da zeli da te dovede na sam vrh ali ti nisi to zelela bolje tako reci,Kontic je deset u glavu za Dejana sto se tice taktike,samopouzdanja i fokusa na terenu za to je Nemanja vrhunski trener,nema veze sto on nije bio neki igrac ,kao i Vajda pa je od Novaka napravio masineriu osvojio skoro sve sto se moze osvojiti fali samo jedan gs,i masters itd!!! Stvarno Ana pogresila si, i veliku gresku napravila videcemo staces sad postici,jer ispada sad kada te je Nemanja doveo do top 10 i sa njim osvojila 3 titule i sutnula ga a to ce ti se vratiti zato sto onaj od gore sve vidi,ali i ja dalje volim tebe i gledam i veliki sam fan ali staje tuje!!!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.