29/12/16 - 21:35h

Ana: Nisam donela odluku preko noći, bilo je vreme da se povučem

 


Srpska teniserka Ana Ivanović kaže da je dugo razmišljala o tome da li da nastavi karijeru i da odluka o povlačenju nije došla preko noći.


Ana Ivanovic

Ivanovićeva je u sredu saopštila da završava profesionalnu karijeru u 29. godini.


Bila sam malo nervozna, ali dobro sam. Nisam donela odluku preko noći, bila mi je na umu već neko vreme. Pokušala sam da pratim svoje srce jer je to za mene uvek najbolji put. Počela sam da igram tenis jer sam zavolela taj sport. I dalje ga volim, ali je vreme da krenem dalje iz različitih razloga. Nisam imala sreće sa povredama, pre dve godine bila sam u Top 10, ali borila sam se sa telom i povredama. Tako da sada zaista osećam da je vreme da se povučem.
– rekla je za WTA Insajder.

Srpska teniserka je dodala i da će joj najviše nedostajati prijatelji koje je stekla na WTA turu, ali i putovanja.

Definitivno će mi najviše nedostajati prijatelji koje sam stekla tokom godina, ali se nadam da ću ih ponovo sresti. Ironija je i što će mi nedostajati i putovanja, iako se radujem što ću više biti kući. Ali, nedostajaće mi putovanja jer uživam na lepim mestima kao što je Australija.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Teniserke, Vesti


Komentari: 1

 
Весна December 29, 2016 Odgovori

Хвала на свему што си нам дала. Уживала сам док сам те гледала на терену. Надам се да да ћеш нам дати малу Ану која ће бити још боља од своје маме.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.