27/12/12 - 18:19h

Ana: Nadam se tituli sa Novakom!

 

Novak Đoković i Ana Ivanović igraće od 29. decembra na Hopman kupu, a srpska teniserka se nada da će zajedno sa najboljim igračem sveta osvojiti titulu na ovom takmičenju.

Djokovic, Ivanovic, Reuters

Ana je već nekoliko dana u Pertu, gde se priprema za takmičenje koje će početi 29. decembra, dok je Novak na egzibiciji u Abu Dabiju. Ivanovićeva i Đoković su pre dve godine morali da predaju polufinalni meč na Hopman kupu zbog Anine povrede, a ona se nada da će ovoga puta biti uspešnji.

Bili smo tako blizu i slučaj od pre dve godine bio je veliko razočaranje. Loše smo se osećali i zato se zaista nadam da će se ove godine sve poklopiti i da ćemo osvojiti titulu – rekla je srpska teniserka.

Srbija je prvi nosilac na Hopman kupu, a naši teniseri igraće u grupi sa Bernardom Tomićem i Ešli Barti (Australija), Tomijem Hasom i Andreom Petković (Nemačka) i Andreasom Sepijem i Frančeskom Skjavone (Italija). U grupi B nalaze se Serena Vilijams i Džon Izner iz SAD-a, Kevin Anderson i Šanel Šipers iz Južne Afrike i Francuzi Žo Vilfred Conga i Matilda Johanson.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Hopman kup, Novak Djoković, Teniseri, Teniserke, Turniri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.