24/07/15 - 13:38h

Albanci napali Novakov profil na Instagramu!

 


Instagram profil prvog reketa planete Novaka Đokovića sinoć je bio meta albanskih hakera.

Nole

Nole

Albanska grupa hakera pod nazivom “The2ATeam” zauzela je Novakov profil sinoć oko 20 časova, ističući albanske motive sa potpisom i adresom koja vodi ka Tviter stranici ove grupe.

Ostale Đokovićeve slike i dalje su se nalazile na profilu, između ostalih i sa Serenom Vilijams na vimbldonskom balu, kao i fotografija sa stručnim štabom nakon osvajanja treće titule na Vimbldonu. Među fotografijama su bile i one na kojima se srpski teniser nalazi u krugu porodice, sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom.

Kao što je vrlo dobro poznato, prvi teniser sveta ima izuzetnu globalnu popularnost, samo na Instagramu ga prati preko milion ljudi, pa stoga ne čudi što je za vrlo kratko vreme dobio oko 500 komentara podrške svojih fanova.

Nešto pre ponoći, profil Novaka Đokovića je vraćen u prvobitno stanje, a na njemu nije bilo više albanskih simbola, niti potpisa i adrese ove haker grupe, pa je najbolji igrač sveta ponovo u mogućnosti da nesmetano koristi ovu društvenu mrežu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti, Vimbldon, Zanimljivosti


Komentari: 1

 
Branko Uzelac July 24, 2015 Odgovori

Nije mi jasno zasto je neko izmislijo internet kji se mora da placa a ljudi nemogu da taj unternet koriste da im neko u tome neometa.Cudna neka tehnika.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.