15/11/16 - 16:16h

Ako se ja naljutim, ovaj tip će stradati… (Video)

 


Razmišljanje o idurmi koja se vodi oko verbalnog sukoba novinara britanskog tabloida “Miror” i Novaka Đokovića, navodi na paralelu aktuelnih dešavanja sa scenom iz jednog legendarnog filma.


Novak Djokovic
[ad name=”tenis-clanak”]

Britanski mediji bez imalo srama izmišljaju povode da na razne načine “razvlače” Đokovića u negativnom kontekstu, nesvesni da će vrlo verovatno učiniti medveđu uslugu i sebi i Endiju Mareju.

Jer, svi na ovom svetu koji imaju ikakvu predstavu o belom sportu dobro znaju da je Srbin nedodirljiv kada igra na svom nivou, a neumesne provokacije mogu ga samo dodatno motivisati da što pre povrati staru formu i vrati se na mesto koje mu pripada.

Ovih dana u centru pažnje je nešto oštrija diskusija Novaka Đokovića i novinara Nila Meklina, nakon koje je drugopomenuti nastavio da “napada” jednog od najboljih svih vremena i u kolumni za “Miror”.

Krčag ide na vodu dok se ne razbije – Đoković je konačno malo agresivnije odreagovao na konstantne provokacije žuto orijentisanih predstavnika sedme sile koji najčešće dolaze iz Engleske. Neretko ispoljava ljutnju u razgovoru na pres konferencijama, ali ovoga puta jednostavno nije mogao da ostane potpuno smiren.

Trebalo bi Britanci da imaju na umu kakav je Novak kada se zainati. Pošto u trenutku euforije nisu dovoljno pametni i svesni da bude usnulog lava, možda ranije i nego što on sam želi da se probudi, uskoro bi posledice mogao da oseti njihov ljubimac, Endi Marej.

Jer, ako se Novak naljuti…

Ko je gledao kultni serijal filmova “Roki”, seća se scene iz šestog dela, pres konferencije pred meč aktuelnog šampiona sveta protiv 30 godina starijeg veterana Rokija Balboe, kada su novinari isprovocirali Mejsona Diksona, u toj meri da im je ovaj poručio: “Ako se ja naljutim, ovaj tip će stradati”.

Rocky Balboa (6/11) Movie CLIP – I'm the Champ (2006) HD

Naravno, Novak nije upotrebio taj izraz, ali je njegov pogled nagoveštavao nešto slično. Probudili ste zver, gospodo Britanci. Spavate li mirno?

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Masters u Londonu, Novak Djoković, Vesti


Komentari: 4

 
Ja pa ja November 15, 2016 Odgovori

Jadni i zalosni anglosaksonci, oni ne gledaju kako ce koga da uvrijede, pa makar po cijenu zivota.

Djubrad.

 
ja November 16, 2016 Odgovori

-historia est magistra vite- nista ovi nisu skapirali, ili jos nisu “proucili” sta jednom Srbinu N E S M E J U D A R A D E! Mareju, kazi im da ti ne “pomazu”. Ovi je zaista za duboku analizu, sociolosko-kulturolosku-psiholosko-istorijsku..mozda jos po neku.

 
milos November 16, 2016 Odgovori

Đubrad prepotentna.najveći krvoloci,robovlasnici ,ubice I pljačkaši,uskoro se neće videti od onih koje su tlaačili I pljačkali.

 
Milutin November 16, 2016 Odgovori

NOLE, ne upuštaj se sa građaninom niskog reda, jednostavno ZABORAVI, dakle, samo furaj, oni samo time odmažu ŠKOTU, a naravno, koji se time ponosi, a prisvajaju ga kao rođenog u Engleskoj, jer sami Englezi nemaju, niti će imati ikad favorita. NAPRED NOLE!!!

Komentari

[ad name=mobile_bottom_ad]