09/07/18 - 13:34h

“Ako Novak uđe u najbolju formu, može da osvoji turnir”

 


Nekadašnji američki teniser Andre Agasi rekao je da Novak Đoković može da osvoji titulu na Vimbldonu ako bude uspeo da uđe u svoju najbolju formu.


zimbio.com

Andre je rekao da srpski teniser nije bio najboljeg zdravlja dok su sarađivali:

– Ako Novak uspe da uđe u najbolju formu, može da osvoji turnir. Rekao sam na početku, ovaj momak je izvanredan i potrebno je samo da bude opušten sam sa sobom na terenu. Prvenstveno treba da ostane zdrav, devet meseci koliko smo bili zajedno nije bio zdrav, pa nismo mogli da spojimo nekoliko dana u kontinuitetu.

Amerikanac smatra da će Novak uskoro moći ponovo da igra svoj najbolji tenis i da sve zavisi od njega samog:

– Posle Australije je rešio problem sa laktom, ali je požurio sa povratkom i to nije bilo dobro. Izgledao je zdravo, nadam se da jeste, ali da li je igrao dovoljno da bude fizički spreman i izdržljiv? Mislim da se bližimo trenutku kada će i to biti moguće. Vratiće se ako bude želeo. Sada se nalazi u drugačijem životnom razdoblju – ima divnu porodicu, dvoje dece i sve zavisi od toga koliko mu je važno i koliko će biti koncentrisan na tenis.

Đoković u ponedeljak igra meč osmine finala protiv Karena Hačanova, a dikretan prenos moći ćete da pratite na Tenis Uživo pd 17.30h.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Andre Agasi, Grend Slem, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari