18/04/15 - 19:09h

Zimonjić i Matkovski bez finala! (ATP Monte Karlo)

 


Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Poljak Marcin Matkovski poraženi su u polufinalu Masters turnira u Monte Karlu od Amerikanaca, Boba i Majka Brajana sa 0:2, po setovima 4:6, 2:6 posle 49. minuta igre.

N. Zimonjić/M. Matkovski42
B. Brajan/M. Brajan66

Nenad Zimonjić

Nenad Zimonjic

Srpsko/poljska kombinacija nije uspela da savlada legendarnu braću Brajan, prve favorite turnira i plasira se u finale Mastersa u Monaku.

Bob i Majk Brajan su uspeli četiri puta da oduzmu servis svojim rivalima, dok su Zimonjić i Matkovski to učinili samo jednom u toku celog meča. Osnovni razlog poraza srpsko/poljskog dubla leži u činjenici da su imali puno problema na drugi servis, uzeli su samo 6/18 poena, pa je to iskusni američki par znao da iskoristi i kazni na najbolji način.

Amerikanci su već u ranoj fazi prvog seta stigli do brejka, Zimonjić i Matkovski su uspeli da uzvrate, ali su zatim Brajani novim brejkom ipak uspeli da prelome set u svoju korist sa 6:4.

U drugom setu su Zimonjić i Matkovski potpuno pali u igri i dopustili protivnicima da sa još dva brejka stave tačku na ovaj duel.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP Rang Lista, Dubl igrač, Masters, Masters u Monte Karlu, Nenad Zimonjić, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari