11/08/14 - 14:24h

WTA lista: Jelena deveta, Ana ispala iz top 10

 


Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković zadržala je prošlonedeljnu poziciju na WTA listi, a Ana Ivanović ispala je iz top 10.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Serena Vilijams ubedljivo je prva na WTA listi, a za njom su Simona Halep, Na Li, Petra Kvitova, Agnješka Radvanjska, Marija Šarapova, Anželik Kerber i Eženi Bušar. Jelena Janković je zadržala prošlonedeljnu devetu poziciju, a Ana Ivanović i Viktorija Azarenka zamenile su mesta, pa je Vika ponovo u top 10, a Ivanovićeva 11. teniserka sveta.

Treći reket Srbije, Bojana Jovanovski zadržala je prošlonedeljnu 32. poziciju sa 1380 poena. Jovana Jakšić je napredovala za dva mesta i sada je 126., a Vesna Dolonc je uz napredak od jednog mesta 140. igračica planete.

Aleksandra Krunić je 144., a Doroteja Erić 255. na najnovijoj WTA listi.

Na listi najboljih dubl igračica Jelena Janković je pala na 45. mesto, Aleksandra Krunić je 122., a Teodora Mirčić 165. teniserka sveta.

U WTA trci Ana Ivanović zauzima osmo mesto, a Jelena Janković se nalazi na poziciji broj 11. Na čelu trke je Ruskinja Marija Šarapova.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Jelena Janković, Jovana Jakšić, Rang Lista, Teniserke, Vesna Dolonc, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari