03/07/17 - 18:05h

Viktor razočaran: Pokušaću da se oporavim za dubl sa Zikijem…

 


Srpski teniser Viktor Troicki nije krio razočarenje nakon predaje meča prvog kola Florijanu Majeru zbog povrede leđa. Naš as je potvrdio da je upravo to bio razlog zbog kojeg nije mogao da odigra više od 19 minuta tenisa.


zimbio.com

Florijan Majer je lako dobio prvi set 6:1, kada je Viktor odlučio da prekine mučenje i preda meč. Srbin je prethodnih dana više odmorao nego što je trenirao kako bi se oporavio za Vimbldon, ali nije vredelo.

Grčevi su u pitanju, leđa su me mučila poslednja tri dana. Povremeno mi bude malo bolje, ali je problem što se bol uvek vrati. Terapije u trenutku pomognu, ali ne na duže staze, još ne znamo tačan uzrok, ne znamo zašto se blokira ponovo. Trenutno sam veoma razočaran, ali to je sport. Nije klasična povreda, sve smo proverili, samo imam mišićne probleme. Već duži niz godina imam problema sa donjim delom leđa, jednom ili dvaput godišnje mi se blokiraju, ali uvek sam nailazio na dobre kiropraktičare koji su mi pomagali, ali sada u Londonu to nije bio slučaj. Nisam trenirao preko vikenda, pokušao sam da se osposobim, ali nisam uspeo. Na promene pravca i posle servisa nisam mogao da se krećemdetaljno je pojasnio prirodu povrede Troicki.

Viktor je prijavljen i za muški dubl, gde bi trebalo da čini tandem sa Nenadom Zimonjićem.

Igram sa Zikijem i jedino ću zato ostati u Londonu i pokušati da se oporavim, ako je ikako moguće. Tražićemo da što kasnije krenemo, da to bude u četvrtak, pa da probamorekao je srpski as.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Vesti, Viktor Troicki, Vimbldon


Komentari