16/11/15 - 15:20h

Vavrinka: Često sa Novakom pričam o finalu Rolan Garosa..

 


Švajcarski teniser Sten Vavrinka priznao je intervjuu za britanski “Telegraf” da često razgovara sa Novakom Đokovićem o finalu Rolan Garosa, ali je otkrio i neke negativne detalje vezane za trijumf u Parizu.

Nole i Sten

Nole i Sten

Poznato je da su Vavrinka i Đoković jako dobri prijatelji i da često treniraju, a Švajcarac je to potvrdio i u izjavi za britanske medije, otkrivši pritom i nešto zanimljivo vezano za parisko finale.

Taj događaj njemu baš neće ostati u najlepšoj uspomeni, ali mi stalno pričamo o tome, pošto je to bilo izuzetno emotivno za obojicu“, rekao je šampion Rolan Garosa.

Švajcarski igrač je istakao i da se suočavao sa poteškoćama u periodu posle trijumfa u prestonici Francuske.

Kada osvojite Gren slem titulu, to zapravo nije nimalo lako. Posle toga, osetite se ispražnjeno, usamljeno i pomalo depresivno. Toliko je tu emocija i stresa u kratkom vremenskom roku, kao i ljudi oko vas, a posle toga nastaje praznina. To je lepota tenisa, ali nije uvek lako i veliki je izazov“, dodao je Švajcarac.

Sten Vavrinka nastup u Londonu započinje večeras, kada će ukrstiti rekete protiv Španca Rafaela Nadala.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP Rang Lista, Finale, Grend Slem, Intervju, Novak Djoković, Rang Lista, Rolan Garos, Stanislas Vavrinka, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari