22/08/14 - 12:45h

USO (žreb): Srpski derbi u prvom kolu, Ana sa Riske

 


U prvom kolu ženskog turnira na US Openu igraće se srpski derbi između Jelene Janković i Bojane Jovanovski! Ana Ivanović će se u prvom kolu turnira sastati sa Alison Riske iz Sjedinjenih Američkih Država.

Ana Ivanovic

Prvo kolo US Opena doneće na srpski derbi u kome će se sastati Jelena Janković i Bojana Jovanvoski. JJ i Boka nalaze se u delu žreba u kojoj je Poljakinja Agnješka Radvanjska. Prvu veliku prepreku Srpkinje bi imale u trećoj rundi gde bi mogle da se sastanu sa Amerikankom Sloun Stivens. U koliko to prebrodi neka od naših teniserki sledi joj duel sa Anđelikom Kerber.

Ana Ivanović na startu poslednjeg Gren Slema igra protiv domaće igračice Alison Riske. Ona će u drugoj rundi igrati protiv bolje iz meča Mojsburger – Pliškova. Srpkinja je u četvrtinu žreba u kojoj se nalazi Serena Vilijams, pa sa njom može da se sastane u četvrtfinalu. Ivanovićeva ima nešto lakši put do najboljih 16, a u toj fazi turnira projektovana protivnica joj je Italijanka Flavija Peneta.

Gornju polovinu ženskog žreba „nose“ Serena Vilijams i Petra Kvitova, dok su najjače nositeljke u donjoj polovini Agnješka Radvanjska i Simona Halep.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Grend Slem, Jelena Janković, Petra Kvitova, Serena Vilijams, Simona Halep, Sloan Stivens, Teniserke, Turniri, US Open, Vesti, Zreb


Komentari