26/12/15 - 21:26h

Urnebesni Novakovi momenti u 2015. (Video)

 


On je plesao, pevao, ludovao, zabavljao masu, bio skroman i ljubazan, a iznad svega – bio je surovi profesionalac na terenu kao i uvek. Oduvek se vodio idejom da je na terenu potrebno uživati pre svega, jer biti profesionalac nije lako, štaviše, vrlo je zahtevno i surovo, pa je potrebno naći ritam u svom životu i naći način da uživate jednako u svemu tome što radite. Sport oplemenjuje. Novak sve to radi najbolje od svih. On je jednostavno Novak. I vi ga volite zbog tog šarma i duhovitosti.

Nole

Duga je sezona, turnira je mnogo, obaveze ne dozvoljavaju previše opuštanja, putuje se, bori, važno je istrajati. U Noletovoj svakodnevnici postoji određeni balans, način da se spoji posao sa zadovoljstvom. U videu koji smo vam pripremili možete se uveriti da je moguće biti i profesionalan i maksimalno opušten na terenu.

Od bezobraznih poena, preko sjajnih i vrlo zabavnih drop šotova, do izvođenja trbušnog plesa, “pumpanja mišića”, ometanja svojih kolega dok daju intervjue, izigravanja DJ-a uz čuvenog Bob Sinklera, pokušaja pričanja više jezika, časova kuvanja sa Džejkobs Krikom, sviranja saksofona, zanimljivih gostovanja u emisijama nakon US Opena, nezaboravnih imitacija…

Ne verujete? Pogledajte video i složićete se sa nama. Retko ko ima ovakvu harizmu. Retko ko ume da pridobije masu tom pozitivnošću. I u najtežim trenucima u stanju je da vas nasmeje do suza, a kada izađe na teren, budi se neukrotiva zver, teniski div, koji najbolje od svih ume da zamahne reketom i napravi takav poen od koga će svima zastati dah!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Tenis Video, Vesti


Komentari: 3

 
suzana December 29, 2015 Odgovori

Extra… Super extra! Daj nam Boze sto vise Novaka Djokovica!

 
suzana December 29, 2015 Odgovori

Novak pokazao i dokazao kroz svoje uspehe kakva je ustvari i Srija i vecina ljudi u njoj… Hvala Novaku sto je ostao uz Srbiju i sto predstavlja svoju zemlju. Pravi rodoljub..

 
dusanka January 26, 2016 Odgovori

jedno veliko srce kao moja avala srecno djole do pobede cmok ………………………………

Komentari