26/05/13 - 09:40h

Troicki – Blejk live prenos (oko 19h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpski teniser Viktor Troicki danas startuje na Otvorenom prvenstvu Francuske. Protivnik srpskog tenisera biće Amerikanac Džejms Blejk. Njohov meč postavljen je na teren broj 2 i poslednji je meč dana, tako da verovatno neće početi pre 17 časova, mada sve zavisi od duela koji predhode ovom. Direktne prenose i izveštaje o mečevima naših tenisera sa Roland Garosa pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Viktor Troicki je u glavni grad Francuske došao sa turnira u Dizeldorfu gde je došao do četvrtfinala u kome ga je eliminisao Argentinac Palja, koji je sjajno igrao u Nemačkoj, a pored Viktora eliminisao je i Tipsarevića. Međutim i pored te eliminacije Troicki je pokazao da je u sve boljoj formi, tako da se nadamo da će je potvrditi i na Roland Garosu i dogurati što dalje.

Viktor Troicki, live prenos

Viktor Troicki, live prenos

Amerikanac, Džejms Blejk, trenutno je 96. na ATP listi. Ovaj teniser ima 33 godine, profesionalac je od 1999. i ima 10 titula u karijeri. Najbolja godina za Blejka bila je 2005. kada je osvojio 5 titula, a 2006. godine je bio 5. teniser sveta.

Viktor Troicki i Džejms Blejk do sada se nisu sastajali.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, Direktan prenos, Grend Slem, Live Prenos, Prvo kolo, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari