07/04/15 - 15:29h

Tipsarević – Klezar live prenos (oko 22:45h) – Gledajte direktan prenos

 


Konačno je došao i taj dan! Janko Tipsarević će odigrati svoj prvi zvanični meč u singlu još od 2013. godine. Janko učestvuje na turniru u Hjustonu, a prvi protivnik biće mu kvalifikant Giljerme Klezar iz Brazila. Meč bi trebalo da počne oko 22 časa po srednjeevropskom vremenu, pošto je treći po redu iza jednog meča dubla i duela Donald Jang – Stiv Džonson. Direktan prenos moći ćete da gledate na našem sajtu.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Prošlo je 17 meseci od kada je Janko Tipsarević zbog povrede morao da napravi pauzu u karijeri. Danas ćemo imati prilike da gledamo njegov prvi zvanični meč u singlu, a u Hjustonu je dobio specijalnu pozivnicu organizatora.

Više sam nervozan nego što sam srećan, ali zadovoljan sam što je tako. Da sam samo srećan što sam ovde, verovatno bih samo izašao na teren sa stavom: ’Hajde da vidimo kako će proći“. – rekao je Janko.

Prvi Jankov rival biće Giljerme Klezar iz Brazila. On je trenutno 186. na ATP listi, nikada nije bio u Top 150, a ove sezone 22-godišnji Klezar igrao je jedino finale čelendžera u Santijagu. U kvalifikacijama u Hjustonu pobedio je Banguru, Banjisa i Devarmana.

Janko Tipsarevic, live prenos

Janko Tipsarevic, live prenos

Budite uz Tenis Uživo i navijajte za Janka u ovom meču!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Hjustonu, Direktan prenos, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
aleksa April 7, 2015 Odgovori

clezar je opasan ajmo janko vrati se u top 10

Komentari