09/04/15 - 19:36h

Tipsarević – Hiraldo live prenos (oko 22:45h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpski teniser Janko Tipsarević večeras igra meč drugog kola na ATP turniru u Hjustonu! Protivnik našeg tenisera je Kolumbijac Santijago Hiraldo, a njihov meč bi po vremenu u Srbiji, trebalo da počne oko 22h. Direktan prenos iz Sjedinjenih Američkih Država pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Janko Tipsarević je za ovaj turnir dobio specijalnu pozivnicu i nakon pvrede i gotovo 18 meseci bez tenisa se vraća. Srbin je u prvom kolu eliminisao Brazilca Giljerma Klezara sa 2:1, po setovima 6:4, 3:6, 7:6 (9-7). Janko je izuzetno srećan zbog povratka na teren, a u Hjustonu je sinoć igrao i dubl, ali je u paru sa Filipom Pečnerom uspeo samo da namuči najbolji dubl u istoriji tenisa – braću Boba i Majka Brajana – 5:7, 6:2, 13:11.

Kolumbijac, Santijago Hiraldo, trenutno je 32. teniser sveta, a u prvom kolu eliminisao je takođe Brazilca, Rožerija Dutra Silvu rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:2.

Janko Tipsarević i Santijago Hiraldo do sada su se sastali dva puta, oba susreta dobio je Srbin, poslednji meč odigran je 2013. godine na ATP turniru u Bukureštu, a bilo je 6:3, 6:3 za tenisera iz Srbije.

Janko Tipsarevic, live prenos

Janko Tipsarevic, live prenos

Pratite meč iz Hjustona na TenisUživo i navijajte za Janka Tipsarevića.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Hjustonu, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
samo ja April 9, 2015 Odgovori

janko sretno

Komentari