01/10/16 - 10:56h

Tipsarević – Gaske (oko 11:00) – gledajte direktan prenos

 


Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u svoje prvo ATP polufinale posle povratka na teren ove godine, a u borbi za završnu predstavu takmičenja u kineskom gradu Šenženu rival će mu biti treći nosilac Rišar Gaske. Meč počinje oko 10.00 po srednjeevropskom vremenu, a direktan prenos možete gledati na našem portalu.


Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u svoje prvo ATP polufinale posle povratka na teren ove godine, a u borbi za završnu predstavu rival će mu biti treći nosilac Rišar Gaske. Meč počinje oko 10.00 po srednjeevropskom vremenu, a direktan prenos možete gledati na našem portalu.

Janko Tipsarević je nastavio sa sjajnim partijama po povratku na teren nakon duge pauze prouzrokovane povredom. Srpski as i nekada top 10 teniser, savladao je u četvrtfinalu Šenžena Maleka Žazirija iz Tunisa rezultatom 7:6, 6:2, a prethodno je u tri seta bio bolji od još jednog favorita, Francuza Benoe Pera.

Janko se prvi put sa Gaskeom sastao još davne 2005. na Kvinsu, kada je Francuz slavio sa 2:0. Tipsarević ni u drugom, do sada poslednjem odigranom međusobnom duelu nije osvojio ni set, na Australijan openu 2012. godine.

Janko Tipsarevic, live prenos

Janko Tipsarevic, live prenosBudite uz naš portal i gledajte direktan prenos meča!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Direktan prenos, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Vesti


Komentari